Werk met ons

op maat

met ons

Over design

Je branding en web design zijn gigantisch belangrijk: ze beïnvloeden je bedrijf en hoe anderen jouw bedrijf zien enorm. Daarom stoppen we alles wat we hebben in de projecten van onze klanten zodat we een uniek design kunnen afleveren. Bij het maken van web designs en de ontwikkeling ervan zit ik met kleurenpalleten, schetsen en mijn rekenmachine in de aanslag: een goede website of een goed design is namelijk het liefdeskind van cijfers en creativiteit. Nadat de website klaar is, kun je later zelf heel gemakkelijk nog aanpassingen maken of dingen toevoegen, mocht dat nodig zijn.

op maat

Over ons

Elk project krijgt haar eigen tijd. Geen meerdere klanten tegelijk of onderwerpen waar ik tussen moet schakelen. Elk project krijgt haar eigen designweken zodat ik me volledig kan concentreren en inleven in het merk waaraan ik op dat moment aan het werken ben. Ik stuur je allereerst een vragenlijst door zodat de visie duidelijk op papier staat, zowel voor jou als voor mij. We communiceren via een Trello-bord zodat al onze communicatie en alle files mooi samen staan en we langs beide kanten geen vele mails moeten doorzoeken.

uniek proces

Prijsgids

Vul je gegevens in en krijg meteen de prijzen en het proces te zien van custom web design

Bedankt!

FAQ

HOEVEEL KOST EEN PROJECT OP MAAT?

Je kunt onze gids met pakketten, prijzen en ons proces bekijken door hierboven je gegevens even in te geven. We maken offertes op maat maar hebben wel een basistarief.

hoe lang duurt het voordat een project voltooid is?

Onze tijdlijn is 7 weken lang van start tot finish. Dat omvat: branding, tijd voor een foto- / videoshoot, wireframe van de website, tijd voor copywriting en website-ontwikkeling.

OP WELK PLATFORM WORDT MIJN WEBSITE GEBOUWD?

Ofwel Showit ofwel Wordpress, afhankelijk van wat het beste is voor jouw bedrijf. 

Kan ik een shop en/of een blog toevoegen aan de website?

Ja, dat bieden wij allemaal aan! Alles wordt op maat gemaakt, afhankelijk van je behoeften.

Kunnen we bellen om het project te bespreken?

Ja! Vul eerst de onderstaande aanvraag in. Als we de aanvraag goed ontvangen hebben, heb je de mogelijkheid om je voorstel tijdens een telefoongesprek te bespreken.

Hoe gaat het proces in zijn werk voor (web) design?

1) Vul het korte formulier hieronder in 2) Vul de langere vragenlijst in die naar je e-mail is gestuurd (controleer junk/spam) 3) Als je wordt geaccepteerd, sturen we je een aangepast voorstel en tijdlijn met goedkeuring 4) Zodra je scope is goedgekeurd, contract is ondertekend en eerste factuur is betaald, plaatsen we je in ons schema en sturen we de informatie over de volgende stappen.

Wat heb je van mij nodig voor dit web design project?

Ga naar de prijsgids om toegang te krijgen tot de projectvereisten.

aanvraag indienen

Momenteel zijn alle slots voor branding en web design voor dit voorjaar ingeboekt! Je kan wel jouw aanvraag al indienen voor augustus. Hoe vroeger je je aanvraag indient, hoe sneller we jouw voorstel kunnen bekijken en voorbereiden.

Na het invullen van onderstaand formulier bekijken we je aanvraag. Als het een match is, sturen we jou ons voorstel door en kun je een call inplannen om het voorstel te bespreken.

Bookings open voor dit voorjaar

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2019 - 2024 Lois Leen | BE0792449913 | Alle rechten voorbehouden