Ontvang een diepgaande Google Ads audit

een helder zicht op je account

In één dag duidelijkheid rond je Google Ads account

Ben je niet zeker of je Google Ads-account echt zijn volledige potentieel benut? Twijfel je over de effectiviteit van je lopende campagnes? Laat mij een scherpe blik werpen op je account met mijn snelle en grondige Google Ads audit!

Je krijgt het overzichtelijk audit-doucment na een halve dag toegestuurd met to do's volgens prioriteit, impact en complexiteit zodat je duidelijk weet waar je eerst aan kan werken met de meeste impact.

Wat houdt dit in?

Wat is inbegrepen?

tussen €340 - €765 (excl BTW)

Vraag je Google ads audit aan

Binnen een kort tijdsbestek van slechts één dag duik ik diep in je Google Ads account.
Geen lange wachttijden, geen vertragingen. We zetten de tijd efficiënt in, zodat je snel inzicht krijgt.

een grondige Blik op je account in slechts één dag

Uitgebreid audit document

Na mijn grondige analyse ontvang je een gedetailleerd audit document. Dit document biedt een glashelder inzicht in de huidige staat van je Google Ads-account instellingen, doelgroepen, performance, conversion tracking, je bid management, budget, search campagnes, display campagnes, pmax campagnes en remarketing. Geen oppervlakkige bevindingen, maar een lijst met praktische acties volgens prioriteit en impact die je direct kunt gebruiken.

Persoonlijke Call met Overlopen van de Analyse en To-Do’s

Een goede audit is pas het begin. Daarom plannen we een persoonlijke call in om de analyse door te nemen. Ik deel niet alleen de resultaten, maar geef ook prioriteiten aan je to-do lijst.
Je weet precies waar je moet beginnen voor maximale impact.

FAQ

Voor welk type accounts is deze audit gepast?

De audit is geschikt voor elk type account: of je nu een webshop hebt of klanten wil vinden voor je diensten.

Hoe lang duurt de Google Ads audit?

Onze audit is ontworpen om binnen een halve dag te worden voltooid, waardoor je snel toegang hebt tot waardevolle inzichten zonder lang te hoeven wachten.

Wat omvat het auditdocument?

Het auditdocument bevat een gedetailleerde analyse van je Google Ads-account, inclusief prestatiecijfers, zoekwoordeffectiviteit, advertentiekwaliteit en aanbevelingen voor verbeteringen. Op het einde van het document vind je de to-do list volgens prioriteit, impact en complexiteit.

Wat gebeurt er na de audit?

Na de audit plannen we een persoonlijke call in om de resultaten door te nemen en je te voorzien van een duidelijke lijst met prioriteiten en to-do's voor optimalisatie.

Ik heb geen tijd om de resultaten van het audit document zelf toe te passen in mijn account. Is dit ook iets wat jij kan doen?

Absoluut! Op basis van het audit document geef ik je mee hoelang de implementatie zou duren mocht je ervoor kiezen om ze door mij te laten toepassen.

Zijn mijn gegevens veilig tijdens de audit?

Absoluut. We begrijpen het belang van gegevensbeveiliging en zorgen ervoor dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld volgens de hoogste normen.

// Vraag je audit aan //

Verzenden

Heb je interesse in een audit? Stuur ons gerust jouw gegevens door en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Bedankt voor jouw berichtje.
We nemen zo snel mogelijk contact op in verband met een Google Ads audit voor jouw account.

© 2019 - 2024 Lois Leen | BE0792449913 | Alle rechten voorbehouden