Ontvang een diepgaande Meta ads audit

een helder zicht op je Meta campagnes

In een halve dag duidelijkheid rond je Meta ads

Ben je niet zeker of je Meta ads optimaal zijn opgezet? Twijfel je over de effectiviteit van je lopende campagnes? Als officiële Meta Business Partner werpen we een scherpe blik werpen op je account met onze snelle en grondige Meta Ads audit!

Je krijgt het overzichtelijk audit-doucment na een halve dag toegestuurd met to do's zodat je duidelijk weet waar je eerst aan kan werken met de meeste impact.

Wat houdt dit in?

Als Meta Business Partner helpen we je echt vooruit

Vraag een audit aan

Meta Business Partners worden erkend voor hun vermogen om bedrijven te helpen te groeien.
Met bewezen expertise op het gebied van campagnebeheer en meer kunnen wij jou als partner helpen jouw mediaplanning en -inkoop te optimaliseren om je volledige potentieel te benutten.

Wat is inbegrepen?

Vanaf €340 (excl BTW)

Vraag je Meta ads audit aan

Binnen een kort tijdsbestek van slechts een halve dag duik ik diep in je Meta ads. Geen lange wachttijden, geen vertragingen. We zetten de tijd efficiënt in, zodat je snel inzicht krijgt.

een grondige Blik op je account in een halve dag

Uitgebreid audit document

Na mijn grondige analyse ontvang je een gedetailleerd audit document. Dit document biedt een glashelder inzicht in de huidige staat van je Meta ads, doelgroepen en technische instellingen. Geen oppervlakkige bevindingen, maar met praktische acties die je direct kunt gebruiken.

Persoonlijke Call met Overlopen van de Analyse en To-Do’s

Een goede audit is pas het begin. Daarom plannen we een persoonlijke call in om de analyse door te nemen. Ik deel niet alleen de resultaten, maar geef ook prioriteiten aan je to-do lijst. Je weet precies waar je moet beginnen voor maximale impact.

FAQ

Hoe lang duurt de Meta Ads audit?

Onze audit is ontworpen om binnen een halve dag te worden voltooid, waardoor je snel toegang hebt tot waardevolle inzichten zonder lang te hoeven wachten.

Wat omvat het auditdocument?

Het auditdocument bevat een gedetailleerde analyse van je Meta ads campagnes, inclusief prestatiecijfers en aanbevelingen voor verbeteringen. Op het einde van het document vind je de to-do lijst met optimalisaties.

Wat gebeurt er na de audit?

Na de audit plannen we een persoonlijke call in om de resultaten door te nemen en je te voorzien van een duidelijke lijst met prioriteiten en to-do's voor optimalisatie.

Ik heb geen tijd om de resultaten van het audit document zelf toe te passen in mijn account. Is dit ook iets wat jij kan doen?

Absoluut! Op basis van het audit document geef ik je mee hoelang de implementatie zou duren mocht je ervoor kiezen om ze door mij te laten toepassen.

Zijn mijn gegevens veilig tijdens de audit?

Absoluut. We begrijpen het belang van gegevensbeveiliging en zorgen ervoor dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld volgens de hoogste normen.

// Vraag je audit aan //

Verzenden

Heb je interesse in een Meta ads audit?
Stuur ons gerust jouw gegevens door en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Bedankt voor jouw berichtje.
We nemen zo snel mogelijk contact op in verband met een Google Ads audit voor jouw account.

© 2019 - 2024 Lois Leen | BE0792449913 | Alle rechten voorbehouden