Het analytische combineren met het creatieve geeft me energie

Sinds 2011 help ik ondernemingen met hun social media en sinds 2019 ben ik dag in dag uit bezig met het trainen van communicatieprofessionals (in spe) in hun digitale marketing skills.

De missie die in 2011 ontstond om ondernemers te helpen, is mijn levenswerk geworden als communicatietrainer bij I Like Media, trainer in het Google Digitaal Atelier en docent social media bij Syntra (Gent, Antwerpen en Brussel). Deze kennis heb ik de voorbije jaren met passie mogen delen met o.a. Universiteit Antwerpen, UGent, Bozar, Stad Antwerpen, UCLL, Festival van Vlaanderen en vele ondernemers.

Sinds 2011 help ik ondernemingen met hun social media en sinds 2019 ben ik dag in dag uit bezig met het trainen van communicatieprofessionals (in spe) in hun digitale marketing skills. De missie die in 2011 ontstond om ondernemers te helpen, is mijn levenswerk geworden als communicatietrainer bij I Like Media, trainer in het Google Digitaal Atelier en docent social media bij Syntra (Gent, Antwerpen en Brussel). Deze kennis heb ik de voorbije jaren met passie mogen delen via workshops met o.a. Universiteit Antwerpen, UGent, Bozar, Stad Antwerpen en vele ondernemers.

Met Lois Leen steun ik het Community Forum Organization

Ik ben al 3 jaar Plan Ouder maar heb altijd al meer willen doen. Vandaar mijn idee om met de nieuwe site dit project te steunen. Het COFO ondersteunt onderwijs, sport en HIV awareness in Malawi . Dankzij hun ondersteuning in het onderwijs kunnen er meer kinderen naar school gaan, kunnen er meer scholen gebouwd worden en krijgen de scholen ook het nodige materiaal. Door ondersteuning in sport worden kinderen van straat gehouden en kindhuwelijken en kindermoederschappen tegengegaan.
*Always give back*

Bezoek COFO

Leen
Veldeman

© 2019 - 2024 Lois Leen | BE0792449913 | Alle rechten voorbehouden